www.amirswaab.nlhome | gastenboek | contact | verder nog niks

over deze site

Waar ben ik?

Je bent op mijn website. Deze site is nog niet officieël geopend. Er wordt nog aan gebouwd. Als je nu en dan langsbrowst zul je steeds nieuwe onderdelen ontdekken. Elke paar dagen zet ik de nieuwste voorlopige versie online.

Hoezo dan? Waarom zet je hem niet pas online als ie af is?

Af zal hij voorlopig niet zijn. Ik bouw de site zelf. Ik begin langzaam iets van HTML te snappen. Stap voor stap wordt de site functioneler en is er meer te zien, te lezen, te doen en te beluisteren. Laat me vooral ook weten wat je ervan vindt en wat ik zou moeten veranderen of toevoegen.

Wat is er tot nog toe te beleven?

Nog niet veel. Maar inmiddels wel iets. Je kunt me een email sturen door hier te klikken. Of je kunt een bericht achterlaten in het gastenboek

Goed idee. Ga ik doen!

En kom vooral snel weer kijken. Tot ziens!


laatste nieuws - 13 oktober 2004

Okee, heel veel is er nog niet veranderd. In elk geval niet van de buitenkant. Van binnen heb ik de site omgezet naar X-html. Dat is het protocol van de toekomst dat ervoor moet zorgen dat sites er op elke browser hetzelfde uitzien. Verder heb ik de layout in een cascaded style sheet gezet. In plaats van steeds opnieuw alle kleuren en lettertypen in de code te zetten kan ik nu heel makkelijk de hele layout veranderen. Klik hier maar eens. Volgende update zal nog een weekje of anderhalf op zich moeten laten wachten.

Groet!

Amir


opmerkingen? mail de webmaster